Binnenkort op je deurmat!

Energie besparen is voor jou als Valkenswaardenaar vast en zeker interessant, toch? Je bespaart op je energierekening, je verhoogt je wooncomfort én je doet iets voor het klimaat. Gebruik daarom de zomer om je huis winterklaar te maken! Wij van Samen Valkenswaardig helpen je daarbij. Daarom binnenkort op je deurmat: een doosje vol Valkenswaardige tips!

 

Alsjeblieft: een cadeaubon ter waarde van 80 euro
De komende weken ontvangt iedereen een Valkenswaardig pakketje op de deurmat. Hierin zit een boekje vol energietips voor thuis, radiatorfolie én een cadeaubon ter waarde van 80 euro. Deze cadeaubon kun je inwisselen voor kleine energiebesparende producten. Zo woon je net zo fijn terwijl je je energieverbruik vermindert.

 

Voor huurders en woningeigenaren
Of je nu huurt of woningeigenaar bent: iedereen kan energie besparen. En dat is hard nodig want de kosten voor energie zijn enorm opgelopen. In het boekje vind je daarom tips die interessant zijn voor huurders en woningeigenaren. Tips waarmee je meteen kunt besparen. De cadeaubon helpt je daar ook bij. We geven in totaal 4500 cadeaubonnen weg in Valkenswaard, waarvan er 3000 bestemd zijn voor bewoners van sociale huurwoningen. Wees er snel bij, vraag je cadeaubon aan en start vandaag nog met besparen!

 

Waarom doen we dit?
In samenwerking met woningcorporatie Woningbelang en Woonbedrijf biedt de gemeente Valkenswaard je dit pakket aan. Dat doen we onder de vlag van Samen Valkenswaardig. Een samenwerkingsverband in Valkenswaard met als doel om alle Valkenswaardenaren te inspireren tot het maken van duurzame keuzes. Dat doen we met mooie acties, lokale voorbeelden en vooral veel positieve energie! Samen zorgen we ervoor dat Valkenswaard ook in de toekomst een groene en fijne gemeente blijft.

 

Samen Valkenswaardig

Heb je zelf een grote of kleine duurzame bespaartip of een slim idee? Deel het op onze Valkenswaardig kanalen of kijk voor meer informatie op:
Instagram.com/Valkenswaardig

Facebook.com/Valkenswaardig

Website: Valkenswaardig.nl

Deze actie is mogelijk dankzij de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Een subsidie om in onze gemeente het energiegebruik te verminderen.

 

Wat doen we op dit moment?

We zijn genomineerd!

Wat een geweldig nieuws! Samen Valkenswaardig is genomineerd voor de Awards voor Duurzaamheid. Dit is een prachtige erkenning voor onze...

Fotowedstrijd de Weitens

Het insectenpad bij de Weitens is vanaf woensdag 21 juni het toneel van de Valkenswaardig fotowedstrijd. Loop tussen de fruitbomen,...

Tegel eruit, plantje erin!

Van 19 april t/m 21 mei staat Valkenswaard in het teken van vergroening. Hoe? Gewoon door tegels uit je tuin...

Over de Weitens (video)

Waarom De Weitens een partner van Samen Valkenswaardig is lijkt ons overduidelijk. Corinne, Wilma en Jack runnen samen dit duurzame...

Partners van Samen Valkenswaardig

Samen Valkenswaardig is een community waar nieuwe samenwerkingen kunnen ontstaan. Waar duurzame initiatieven worden gepromoot en waar iedereen uit Valkenswaard...

Skip to content